Archive for De fremmede

Muslimske kriminelle har overtaget Vollsmose

I fredags (25. maj 2018) var jeg forbi Vollsmose i Odense og filme lidt på parkeringspladsen ved Vollsmose Torv. Videoen kan ses herunder. Der gik ikke lang tid, før jeg blev truet af en arabisk muslim, som også kom med alskens racistiske ytringer om “kartofler” (dvs. etniske danskere). Bl.a. fortalte han, at “vi” (dvs. arabiske muslimer) “knepper jeres kvinder”. Jeg vil naturligvis anmelde ham for overtrædelse af racismeparagraffen, selvom man jo ikke skal regne med, at politiet gider gøre noget ved det. Racisme mod etniske danskere bliver nemlig helt ignoreret af politiet.

Mit besøg gav anledning til, at jeg i dag modtog en interessant henvendelse på Facebook. Jeg har fået lov til at bringe den (anonymt). Her er, hvad jeg modtog:

Du er af hjertet velkommen i Odense. total nice at du gider at sætte spot på de problemer vi har i Odense. Men du skal passe på Rasmus. Specielt araberne i Vollsmose, men du skal passe på araberne. Der er desværre en klan derude, som skider på alt og alle. Episode fra lørdag. Jeg er ved at ordne min have. Jeg har gode venner til at hjælpe mig, da det er et stort projekt. Vi får selvfølgelig nogle øl i løbet af dagen, krydret med min kones gode mad. Min gode ven Mogens, ringer til sin kone ved 20 tiden, for nu kan vi ikke holde til mere arbejde den lørdag. Hun køre gennem Vollsmose, i en af rundkørslerne, holder der 2 biler, fyldt med lort, nej undskyld mig, fyld med arabere, de holder således at det er umuligt at passere rundkørslen. Hun dytter selvfølge, for at gøre opmærksom på at hun gerne vil forbi= en dødsdom. De 8 unge mennesker flyver ud af deres biler, klar til at halal slagte hende. Havde hun ikke haft sin kamptrænede hun med i bilen, så ved jeg ikke hvordan det var endt. Men hun vendte bilen, og en mindre biljagt begyndte.

En syg historie, som jeg virkelig ville ønske, var et eventyr, men det er den sande virkelighed, fra perkeromosen, nej undskyld mig, Vollsmose.

Så pas på Rasmus, jeg har ikke nosser til at stå frem som du har. Men jeg syntes det er vigtigt at der bliver gjort opmærksom på de store problemer vi har med de perler b.la i Odense.

Jeg får unægtelig det indtryk, at der virkelig er brug for, at jeg og Stram Kurs demonstrerer for Homo-Islam i Vollsmose. De muslimske arabiske kriminelle har åbenlyst behov for at lære, at Danmark slet ikke er et land for dem, fordi de ikke kan opføre sig ordentligt her.

Så jeg vil give besked, når vi i den nærmest fremtid kommer til Vollsmose.

En falden soldat og de mange ikke-mennesker i Afghanistan

I 2007 blev en 20-årig britisk ung mand Neil “Tony” Downes dræbt af afghanere i Afghanistan. Han var soldat i den britiske hær.

Han var der for at hjælpe afghanere med at forbedre Afghanistan, selvom det burde være klart for enhver, at en stor mængde afghanere hverken har viljen eller evnen til at “forbedre” deres land; og at enorme mængder af afghanere slet ikke ønsker en “forbedring”, da deres kultur er udmærket for dem.

Det er en kultur, hvor drenge i enormt omfang bliver voldtaget, hvor kvinder bliver undertrykt enormt og hvor stort set alting efter vestlige standard er modbydeligt og rædsomt. Menneskelig ondskab og nederdrægtighed for fuld skrue. Dette skyldes, at en stor andel af menneskene efter vores standarder er onde og nederdrægtige.

Det var altså sådan nogle mennesker, som Tony Downes gav sit liv for at hjælpe. Selvom de dræbte ham og så ganske åbenlyst slet ikke fortjener hjælp; og heller ikke skal have hjælp.

I Danmark og især i Sverige udmærker en del afghanere sig især ved, at der begås utroligt mange voldtægter og andre seksuelle overgreb af afghanere. Primært mod kvinder, men i Sverige også mod drenge. Der er tydeligvis en kulturel ballast, som mange afghanere ikke har evnen eller viljen til at frasige sig.

6 uger før sin død, er der et kort interview med Tony Downes, mens han venter på sin transport.

Som det ses, så er han jo nærmest stadig en dreng. En etnisk brite fuld af glæde og livsmod. Det er på alle måde en tragedie, at han gav sit liv for mennesker (visse afghanere), som er så lidt mennesker, at vi burde opfinde et nyt ord for dem. Biologiske mennesker måske? Eller ikke-mennesker? Måske skal man bare henholde sig til det udmærkede ord umenneske?

Antallet af afghanere i Danmark skal naturligvis være: 0.

De skal ud!

Her er i øvrigt den fine side, som Forsvarsministeriet i Forenede Kongerige oprettede om den faldne soldat:

Guardsman Neil ‘Tony’ Downes killed in Afghanistan

Laver Forsvarsministeriet i Danmark lignende sider? Jeg tvivler.