Politisk motiveret kriminalitet mod Rasmus Paludan

Da ledelsen i Københavns Politi og justitsministeren og pressen (MSM: main stream media) stort set er ligeglade med, at der af de autonome begås politisk motiveret kriminalitet i stort omfang mod mig og mine ligesindede, så har jeg på denne side tænkt mig at lave en oversigt, så enhver kan se omfanget. Hvis jeg har tid, vil jeg løbende opdatere siden.

 

Hærværk

Den 2. december 2016 blev der begået hærværk mod mit kontor i Sydhavnen. Der blev ødelagt en rude, hvorefter en brandslukker blev kastet ind i kontoret. Der var sat tape rundt om pulverslukkerens håndtag, således at kontoret blev dækket af pulver. Der var også skrevet politisk graffiti på facaden. Anmeldt til politiet.

Den 24. marts 2017 blev to af Paludan Advokatkontors ruder udsat for hærværk, så de måtte udskiftes. Anmeldt til politiet.

Den 10. april 2017 blev hoveddøren til Paludan Advokatkontor ApS’ kontor indsmurt i afføring. Anmeldt til politiet.

Den 6. juni 2017 blev nøglehulet i hoveddøren til Paludan Advokatkontor ApS’ kontor fyldt med lim, så døren ikke kunne låses op. Anmeldt til politiet.

 

Chikane

I oktober 2016 fulgte to mænd efter mig næsten helt til min private adresse. Jeg var på vej hjem fra en lovlig demonstration.

Den 1. maj 2017 blev der ved kontorets adresse lagt 75 A4-sider, hvor teksten ”Kend din lokale nazist” fremgik. Indholdet rettede sig dog ikke imod mig, men imod en god bekendt og meningsfælle. Anmeldt.

Der har i juni 2017 været cirka 10 chikanøse telefonopkald til mig per uge.

 

Vold

Den 17. december 2016 forsøgte to voldsmænd at overfalde mig under en demonstration, hvor jeg var i færd med at holde en tale til forsamlingen. Deltagere fra forsamlingen nåede at stoppe dem, hvorefter politiet tog over. Daniel Rasmus Rask råbte efter mig og de andre: “I er døde mand!”. Anmeldt.

Den 25. januar 2017 blev mig og mit reportagehold angrebet ved Folkets Hus. Vi måtte flygte fra stedet.

Den 8. februar 2017 blev mig og mit reportagehold angrebet ved Folkets Hus. Ukendte gerningsmænd kastede med kasteskyts mod os. Havde politiet ikke været til stede, havde vi ikke været i stand til at forlade stedet uskadte. Anmeldt.

Den 13. april 2017 blev jeg og mit reportagehold angrebet med laser og kanonslag ved BumZen. Anmeldt.

Den 21. april 2017 blev jeg angrebet med laser og urinfyldte balloner ved BumZen.[5]

Den 24. april 2017 blev jeg overfaldet og skubbet og slået i ryggen af en autonom. Min ven blev ved samme episode slået med et rør i hovedet.[6]

Den 31. maj 2017 blev jeg angrebet med flasker, kanonslag og urinfyldte balloner ved Jagtvej 69. Maskerede autonome forsøgte at angribe mig og mit reportagehold, men blev stopper af politiet.1

 

Trusler 

Den 28. marts 2017 blev der via Facebook fremsat dødstrusler mod mig. Anmeldt.

Den 26. april 2017 blev jeg under et interview med Peter Kofod Poulsen MF truet og jaget væk fra Folkets Hus.[1]

Den 6. maj 2017 truede to autonome mig og et par venner ved Churchillparken.

Den 31. maj 2017 modtog jeg telefoniske dødstrusler fra ukendte autonome. Anmeldt.

Den 7. juni 2017 blev jeg telefonisk truet på livet ved Jagtvej 96. Anmeldt.

Den 10. juni 2017 modtog jeg igen telefoniske dødstrusler fra ukendte autonome. Det er anmeldt.

  1. Uriasposten: Video: Demonstration mod autonom vold ved Jagtvej 69 angrebet af maskerede venstreradikale []
%d bloggers like this: