Politisk motiveret kriminalitet mod Rasmus Paludan

Da ledelsen i Københavns Politi og justitsministeren og pressen (MSM: main stream media) stort set er ligeglade med, at der af de autonome begås politisk motiveret kriminalitet i stort omfang mod mig og mine ligesindede, så har jeg på denne side tænkt mig at lave en oversigt, så enhver kan se omfanget. Hvis jeg har tid, vil jeg løbende opdatere siden.

 

Hærværk

Den 2. december 2016 blev der begået hærværk mod mit kontor i Sydhavnen. Der blev ødelagt en rude, hvorefter en brandslukker blev kastet ind i kontoret. Der var sat tape rundt om pulverslukkerens håndtag, således at kontoret blev dækket af pulver. Der var også skrevet politisk graffiti på facaden. Anmeldt til politiet.

Den 24. marts 2017 blev to af Paludan Advokatkontors ruder udsat for hærværk, så de måtte udskiftes. Anmeldt til politiet.

Den 10. april 2017 blev hoveddøren til Paludan Advokatkontor ApS’ kontor indsmurt i afføring. Anmeldt til politiet.

Den 6. juni 2017 blev nøglehulet i hoveddøren til Paludan Advokatkontor ApS’ kontor fyldt med lim, så døren ikke kunne låses op. Anmeldt til politiet.

 

Chikane

I oktober 2016 fulgte to mænd efter mig næsten helt til min private adresse. Jeg var på vej hjem fra en lovlig demonstration.

Den 1. maj 2017 blev der ved kontorets adresse lagt 75 A4-sider, hvor teksten ”Kend din lokale nazist” fremgik. Indholdet rettede sig dog ikke imod mig, men imod en god bekendt og meningsfælle. Anmeldt.

Juni 2017 var der cirka 10 chikanøse telefonopkald til mig per uge.

Den 4. november 2017 hængte jeg lørdag aften valgplakater op på Blågårds Plads og blev i den forbindelse kl. 18.34 verbalt overfuset af Susanne Dahl og truet og overfuset af indvandrere. Københavns Politi blev nødt til at være massivt til stede i sidegaderne for at forhindre overfald.

Den 27. december 2017 (onsdag) kl. 05.35 ringede 3 autonome på min dørtelefon og påstod, at de var fra en indsamling til flygtninge. Da jeg kiggede ud af mit vindue, ytrede de bl.a.: “Hej Rasmus, dit nazisvin, kom her ned, så smadrer vi dig!“. Jeg anmeldte dem for trusler på livet, jf. straffelovens § 266 og for fredsforstyrrelse, jf. ordensbekendtgørelsens § 3.

Den 29. december 2017 (fredag) kl. 05.45 ringede de samme 3 autonome igen på min dørtelefon. Jeg alarmerede straks Københavns Politi kl. 05.46, men det vidste jeg jo godt var helt nytteløst. Der kom naturligvis ikke noget politi. At opsøge en politiker på vedkommendes private bopæl om natten og udøve chikane er at angribe demokratiet, men det er jo ikke alle politikredse, som synes, at demokratiet skal beskyttes. Da jeg jo vidste (jeg fik ret igen), at Københavns Politi er helt ubrugelige, så gik jeg ned på gaden og forsøgte at få de 3 gerningsmænd til at blive på stedet ved at holde deres opmærksomhed fanget med samtale. I den forbindelse gjorde de igen, hvad de også havde gjort rettet mod mig, da jeg kiggede ud af mit vindue: de tog deres bukser og underbukser ned og blottede deres bagdele mod mig. I den forbindelse kom de med seksuelt krænkende ytringer om, at de viste mig, hvad jeg gerne ville se. Dette er en overtrædelse af straffelovens § 232.

Jeg optog det meste af min interaktion med gerningsmændene på video og jeg holdt dem på stedet med samtale i minimum 10 minutter. Til sidst tog de dog flugten, og jeg gætter på, at de bor i nærheden, for de forsvandt meget hurtigt. De sagde desuden, at de måtte gå, fordi den ene af dem (navn “Martin”) skulle skide. Det ville også forudsætte en bopæl tæt på. Jeg gik også lidt ned ad Dybbølsgade og forsøgte at fastholde dem i samtale.


Den 4. januar 2018 (torsdag) cirka kl. 13.35 stod jeg på Nytorv (hjørnet skråt over for Brolæggerstræde), da en fedladen yngre mand kører forbi på cykel og råber: “FUCK DIG RASMUS!”

Den 23. februar 2018 udgav en person sig telefonisk for at være fra Københavns Politi, idet han forsøgte at narre mig til at tro, at min kommende demonstration var aflyst.

Vold

Den 17. december 2016 forsøgte to voldsmænd at overfalde mig under en demonstration, hvor jeg var i færd med at holde en tale til forsamlingen. Deltagere fra forsamlingen nåede at stoppe dem, hvorefter politiet tog over. Daniel Rasmus Rask råbte efter mig og de andre: “I er døde mand!”. Anmeldt.

Den 25. januar 2017 blev mig og mit reportagehold angrebet ved Folkets Hus. Vi måtte flygte fra stedet.

Den 8. februar 2017 blev mig og mit reportagehold angrebet ved Folkets Hus. Ukendte gerningsmænd kastede med kasteskyts mod os. Havde politiet ikke været til stede, havde vi ikke været i stand til at forlade stedet uskadte. Anmeldt.

Den 13. april 2017 blev jeg og mit reportagehold angrebet med laser og kanonslag ved BumZen. Anmeldt.

Den 21. april 2017 blev jeg angrebet med laser og urinfyldte balloner ved BumZen.[5]

Den 24. april 2017 blev jeg overfaldet og skubbet og slået i ryggen af en autonom. Min ven blev ved samme episode slået med et rør i hovedet.[6]

Den 31. maj 2017 blev jeg angrebet med flasker, kanonslag og urinfyldte balloner ved Jagtvej 69. Maskerede autonome forsøgte at angribe mig og mit reportagehold, men blev stopper af politiet.1

Den 20. oktober 2017 blev jeg overfaldet på Nørrebros Runddel af ukendte autonome gerningsmænd, idet de 2 tilstedeværende politifolk ikke var nok til at beskytte mig.

Den 26. oktober 2017 blev jeg overfaldet af den autonome Legolas Szathmari på Nørrebros Runddel, idet han slog på min hånd og derefter forsøgte at vælte mig ved at trække i min hånd. Skadestuejournalen viste, at hånden efterfølgende var hævet.2

Trusler 

Den 28. marts 2017 blev der via Facebook fremsat dødstrusler mod mig. Anmeldt.

Den 26. april 2017 blev jeg under et interview med Peter Kofod Poulsen MF truet og jaget væk fra Folkets Hus.[1]

Den 6. maj 2017 truede to autonome mig og et par venner ved Churchillparken.

Den 31. maj 2017 modtog jeg telefoniske dødstrusler fra ukendte autonome. Anmeldt.

Den 7. juni 2017 blev jeg telefonisk truet på livet ved Jagtvej 96. Anmeldt.

Den 10. juni 2017 modtog jeg igen telefoniske dødstrusler fra ukendte autonome. Det er anmeldt.

Den 25. januar 2018 modtog jeg denne telefoniske dødstrussel.

Den 13. februar 2018 modtog jeg denne telefoniske dødstrussel.

Den 2. marts 2018 modtog jeg denne telefoniske dødstrussel.

  1. Uriasposten: Video: Demonstration mod autonom vold ved Jagtvej 69 angrebet af maskerede venstreradikale []
  2. Uriasposten: Politiet opgiver sigtelsen mod Legolas Szathmari []
%d bloggers like this: